Scroll to top

Classes presencials

A RANGOLI oferim sessions diàries de ioGa de l’estil Hatha.Dinàmic o Vinyasa, que es complementen amb tècniques de respiració i pràctiques restauratives.

Començaràs treballant la part més física del cos, la més palpable, per conèixer-la, per entendre-la i per ser-ne conscient. A mesura que progressis en la teva pràctica i amb tècniques més introspectives, el ioGa t’ajudarà a trobar fortalesa física i equilibri mental.

Presencialment tindràs l’oportunitat de viure i experimentar el ioGa en un espai agradable i segur. La possibilitat de sentir-te acompanyat i sostingut en la transformació que la disciplina del ioGa et pot brindar.

*Consulta disponibilitat.

ioGa a RANGOLI:

ioGa DIAri: sessions en grups reduïts on es practiquen posicions i seqüències per millorar la força, l’equilibri i la flexibilitat. Amb tècniques de respiració per acompanyar la posició o la seqüència. En funció del dia, la sessió podrà ser més postural (Hatha.Dinàmic), més dinàmica (Vinyasa) o més pausada. El nivell també podrà variar.

ioGa RELAXació: sessions presencials de RESPIRA.RELAXA’T.RENOVA’T. Tècniques i eines per millorar el benestar físic, mental i emocional.

ioGa PERSONAlitzat: sessions individuals adaptades a les necessitats de la persona.

Horaris a RANGOLI:

Vols posar-te en contacte amb nosaltres?

Pots emplenar el següent formulari per comentar-nos el que et sigui necessari, per fer-nos saber qualsevol dubte que tinguis o per fer-nos partícips de la teva pràctica de ioGa si vols. 
Et contestarem tan aviat com ens sigui possible. ATENCIÓ! És important que a l’apartat ‘El teu missatge’ també hi incloguis la teva adreça electrònica i/o mòbil, per motius informàtics si no ho fas, serà impossible posar-nos en contacte amb tu. Gràcies.