Scroll to top

DIETÈTICA I SALUT INTEGRATIVA

Propostes personalitzades per ajudar a prevenir, solucionar i millorar.

Amb una visió integral i global de la salut i amb un enfocament des de la PNIE, l’Anna elabora propostes dietètiques i tractaments de salut individualitzats. Consulta Presencial i Online.

Banyoles – La Consulta

laconsultainfo@gmail.com
695 263 604

Manlleu – RANGOLI

hola@rangoli.cat
676 381 656

En què et puc ajudar?

Sóc l’Anna Casadevall, la salut, física, mental i emocional, així com l’alimentació i el cos humà, m’han fascinat sempre des de punts diversos. El temps i la perspectiva m’han fet adonar que tots aquests punts estan connectats entre si.

L’evolució i l’aprenentatge m’han portat a redefinir allò que vull: Empoderar-te. Vull que siguis conscient del teu potencial i proactiu en la millora de la teva salut.

Els meus coneixements i experiència: les teves eines per estar i sentir-te millor.

Sóc defensora de l’actualització de continguts, de la coherència en la pràctica i de la importància de l’experiència per l’assimilació dels coneixements i l’obtenció de resultats.

Estic sempre en constant formació i aprenentatge.

Quan passo consulta, m’agrada començar posant èmfasis en els hàbits bàsics que haurien de formar part del dia a dia i en l’optimització i la salut del sistema digestiu. Quan aquest funciona correctament, i allò essencial s’ha normalitzat, poden treballar-se la resta de sistemes corporals.

Sóc Tècnica Superior en Dietètica, m’he format en Intervenció Estratègica i en Coaching Nutricional i Sanitari. He realitzat el Màster en PNIE (Psico-Neuro-Immuno-Endocrinologia) i en Alimentació i Nutrició.

Tinc la formació realitzada en Alimentació Conscient i Eco-Xef de Cuina Viva (Raw Living Food Chef & Plant-based Nutrition), en Cuina Energètica-Montse Bradford i en Nutrició Clínica Vegetariana.

Alhora, tinc diferents formacions en ioGa i en teràpies manuals que, juntament amb les anteriors, em permeten entendre les funcions i disfuncions del cos humà per ajudar-lo a ser més eficient.

Finalment, estic llicenciada en Ciències Ambientals i sóc Tècnica en Sistemes d’Informació Geogràfica. Possiblement per això (i els anys de viatges acumulats) tinc la capacitat de visualitzar situacions i dades des de posicions diverses i dins d’un marc organitzatiu.