Scroll to top

Contacta’ns per comprar-lo

ioGame: per qui vulgui aprendre i practicar ioGa tot jugant

ioGame.

UN JOC. Múltiples opcions per practicar ioGa.

El ioGame és un joc pensat perquè els infants coneguin, practiquin, aprenguin i es beneficiïn del ioGa tot jugant.

Com funciona?

El joc està compost per 72 fitxes amb entranyables personatges per captivar els més petits.
Les fitxes es poden utilitzar per fer un dels jocs explicats o, aleatòriament, per a la pràctica de ioGa que es vulgui fer amb l’infant.
Cada fitxa conté informació visual per poder identificar fàcilment els jocs proposats. Hi ha el nom de la posició de ioGa representada i la seva categoria escrita en diferents llengües (català, castellà, anglès i francès).
Hi trobem un total de 72 posicions que es poden agrupar en 6 categories.
Es proposen 12 jocs amb instruccions clares, entenedores i explicades en quatre idiomes.
Es pretén que els infants, la família i els amics, s’introdueixin o continuïn descobrint el món del ioGa a partir del joc. El ioGame és per a tothom que tingui ganes d’aprendre i practicar ioGa tot jugant.

Quina és la història darrera el ioGame?

A RANGOLI – ioGa sabem per experiència que el joc és una de les millors maneres que els infants tenen per introduir-se al món del ioGa i practicar.
Durant anys, a RANGOLI, fabricàvem tot allò amb el que jugàvem per falta de jocs al mercat.
La idea de fer múltiples jocs a partir d’unes mateixes posicions i un únic material va sorgir fa temps, molt. Però no va ser fins l’estiu del 2019, quan vam tenir clar qui podia fer els dibuixos i uns personatges captivadors, que vam decidir que era el moment de tirar endavant aquesta idea que feia massa que ens rondava pel cap. Tot i que poc prevèiem que hi hauria una pandèmia pel mig!
Dir que la creació i la invenció de tots els jocs ha estat possible gràcies als infants que han passat, durant gairebé deu anys, per RANGOLI – ioGa. Segur que sense ells mai no ens hauríem proposat ni hauríem pogut crear el joc.

Qui ha fet els dibuixos i el disseny gràfic de ioGame?

Els entranyables personatges que els abraçaries al veure’ls, són de la mà de l’Àlex Roca. El disseny minimalista i curós de cada fitxa, on hi és tot, sense que sembli massa, és de l’Eloi Casellas. Tots dos de LUEE studio.

Com són les fitxes i el packaging?

Les fitxes són quadrades i tenen una mida de 10cm. La gruixudària és de gairebé 2mm. L’acabat de les cantonades, arrodonit. Estan compostes de 3 capes: una central (l’ànima) de cartó gris compacte i dues exteriors (la cara i el dors) de cartolina. Es poden manipular fàcilment i la seva vida útil és llarga.

El pes de totes les fitxes juntes és d’una mica més d’un quilo.
El packaging és una bossa de roba de cotó.