Scroll to top

Tallers EMPODERA’T DE SALUT

DE-STRESS
La tensió física i la fatiga mental són dues de les manifestacions més evidents de l’estrès. N’hi ha unes quantes, de menys perceptibles i constatables, que a la llarga compromet-te’n el funcionament i la salut de diferents sistemes corporals.

El taller DE-STRESS és un taller teòric i pràctic.

Aprendràs fisiologia de l’estrès, la reacció del cos davant d’aquest i les afectacions orgàniques que poden haver-hi.

Experimentaràs, a través de la pràctica d’alliberament miofascial, la capacitat (i necessitat) física, mental i emocional que té l’organisme per relaxar-se.

DIA: DISSABTE 21 OCTubre 2023

HORARI: de 2/4 de 10 a la 1

COST: 45€

Places limitades.

Els participants tindran l’opció d’adquirir pilotes d’alliberament miofascial (Recovery Rounds de RAD i YOGA MEDICINE) amb un 10% de descompte. Descompte vàlid fins el 28 d’octubre del 2023.

 

DIGESTIU
El funcionament òptim del sistema digestiu és necessari per està sa. Se sap que una bona alimentació és important; però també ho és que els òrgans implicats en la digestió, la motilitat, la secreció, l’absorció i l’eliminació siguin eficients i funcionals.

El taller DIGESTIU és un taller teòric i pràctic.

Aprendràs el funcionament del sistema digestiu i les disfuncions més comunes (acidesa, buidat gàstric lent, fermentació, restrenyiment, diarrea…).

Experimentaràs, a través de la pràctica de ioGa i respiracions, com ajudar a millorar els mecanismes involucrats en el sistema gastrointestinal.

DIA: DISSABTE 18 NOVembre 2023

HORARI: de 2/4 de 10 a la 1

COST: 45€

Places limitades.

Els participants tindran l’opció de tenir un 10% de descompte en una primera sessió de Dietètica i salut integrativa amb l’Anna. Descompte vàlid fins el 2 de desembre del 2023.

 

Taller MENOPAUSA
Biològicament variables i cícliques, les dones passem per diferents etapes a la nostra vida. La fase menys coneguda i, potser per això més temuda, és la menopausa i la transició cap aquesta. És una etapa, a partir dels 40, on l’organisme experimenta canvis físics i bioquímics.

El taller MENOPAUSA és un taller teòric i pràctic.

Aprendràs què implica a nivell fisiològic el climateri (període que va des de la pre-menopausa a la post-menopausa) i com millorar els principals símptomes associats a aquesta època.

Experimentaràs, a través de la pràctica de ioGa i respiracions, com encarar els canvis de manera més efectiva i positiva.

DIA: DISSABTE 16 DESembre 2023

HORARI: de 2/4 de 10 a la 1

COST: 45€

Places limitades.

Els participants tindran l’opció de tenir un 10% de descompte en una primera sessió de Dietètica i salut integrativa amb l’Anna. Descompte vàlid fins el 30 de desembre del 2023.

 

  • Data

    octubre 21, 2023

Comparteix